Beoordeling 9.3 gebaseerd op 165 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

's ochtends gekocht, 's middags gebracht
Gratis bezorging & installatie
Parkeren voor de deur!
Eigen reparatie afdeling
  • 's ochtends gekocht, 's middags gebracht
  • Gratis bezorging & installatie
  • Parkeren voor de deur
  • Eigen reparatie afdeling
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 165 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Witgoed

Schomaker TV – Audio – Witgoed heeft zijn assortiment sinds enkele jaren uitgebreid met prachtige witgoed apparaten. Hierbij valt te denken aan wasmachines, wasdrogers, koel-vriescombinaties, vrieskisten, koelkasten of inbouwapparatuur. Naast groot huishoudelijke apparaten bieden wij ook diverse kleine huishoudelijke artikelen aan zoals scheerapparaten, tandenborstels, stofzuigerzakken of koffiezetters. Naast het verkopen van mooie witgoed producten kunt u ons ook bellen voor witgoed reparaties.

Witgoed repareren wij zelf net als televisie en audio producten, maar wij bezorgen ook nieuwe apparaten van merken zoals: Miele, Liebherr, Bosch, AEG, Siemens, ASKO, Sharp, Inventum, Zanussi, Etna en Beko.

In de winkel kunnen wij u alles vertellen over de diverse apparaten en/of artikelen. Bent u bijvoorbeeld al bekend met de Active Oxygen of I-DOS techniek van de nieuwste generatie Bosch wasmachines?

Dankzij de Active Oxygen technologie van de nieuwste Bosch serie 8 wasmachines wordt kleding beschermd tijdens het wassen, voor een hygiënisch schone was, zelfs bij hele lage temperaturen. De wasmachine zet door middel van een interne generator en elektriciteit, ozon (O3) om naar zuurstof (O2) en gebruikt dit tijdens het wasproces. Hierdoor worden 99,99% van de bacteriën gedood en kan zelfs kleding die anders alleen kon worden gereinigd in een stomerij, ook schoon worden gemaakt.

Door het I-DOS systeem van Bosch hoeft u niet meer bij iedere wasbeurt handmatig uw wasmiddel te doseren, maar kunt u tot wel 1,3 liter wasmiddel in de wasautomaat doen en tot 0,5 liter wasverzachter. Het systeem van de wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel waarbij u zelf kunt kiezen uit verschillende doseer hoeveelheden. Voor sterk vervuild wasgoed stelt u deze hoger in dan voor licht vervuild wasgoed. Hierdoor kunt u efficiënt omgaan met uw wasmiddelen en geniet u van meer comfort.

In het centrum en in de wijken rondom Emmen is Schomaker TV – Audio – Witgoed actief in het leveren van diverse witgoed apparaten. Indien u in een bestaande keuken een nieuw apparaat wilt inbouwen is dat ook mogelijk. Wij kunnen u daarbij helpen, door dit nauwkeurig op te meten en netjes bij u te in te bouwen, zo weet u in ieder geval zeker dat u de juiste maat heeft.

Bel gerust voor de mogelijkheden en wij helpen u graag vakkundig met daarbij de service die u van ons gewend bent of wellicht voor het eerst gaat ervaren.