Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Witgoed

Schomaker TV – Audio – Witgoed heeft zijn assortiment sinds enkele jaren uitgebreid met prachtige witgoed apparaten. Hierbij valt te denken aan wasmachines, wasdrogers, koel-vriescombinaties, vrieskisten, koelkasten of inbouwapparatuur. Naast groot huishoudelijke apparaten bieden wij ook diverse kleine huishoudelijke artikelen aan zoals scheerapparaten, tandenborstels, stofzuigerzakken of koffiezetters. Naast het verkopen van mooie witgoed producten kunt u ons ook bellen voor witgoed reparaties.

Witgoed repareren wij zelf net als televisie en audio producten, maar wij bezorgen ook nieuwe apparaten van merken zoals: Miele, Liebherr, Bosch, AEG, Siemens, ASKO, Sharp, Inventum, Zanussi, Etna en Beko.

In de winkel kunnen wij u alles vertellen over de diverse apparaten en/of artikelen. Bent u bijvoorbeeld al bekend met de I-DOS techniek van de nieuwste generatie Bosch wasmachines? 

I-DOS is een techniek van BOSCH, maar Miele maakt gebruikt van het Twindos systeem met Ultraphase wasmiddel ontwikkelt door Miele zelf. Via onze blog kunt u een artikel lezen over het Miele Twindos systeem. AEG noemt haar wasmachines AUTODOSE het systeem werkt het zelfde als die van een BOSCH wasmachine, alleen het merk is anders. 

 

Door het I-DOS systeem van Bosch hoeft u niet meer bij iedere wasbeurt handmatig uw wasmiddel te doseren, maar kunt u tot wel 1,3 liter wasmiddel in de wasautomaat doen en tot 0,5 liter wasverzachter. Het systeem van de wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel waarbij u zelf kunt kiezen uit verschillende doseer hoeveelheden. Voor sterk vervuild wasgoed stelt u deze hoger in dan voor licht vervuild wasgoed. Hierdoor kunt u efficiënt omgaan met uw wasmiddelen en geniet u van meer comfort.

In het centrum en in de wijken rondom Emmen is Schomaker TV – Audio – Witgoed actief in het leveren van diverse witgoed apparaten. Indien u in een bestaande keuken een nieuw apparaat wilt inbouwen is dat ook mogelijk. Wij kunnen u daarbij helpen, door dit nauwkeurig op te meten en netjes bij u te in te bouwen, zo weet u in ieder geval zeker dat u de juiste maat heeft.

Bel gerust voor de mogelijkheden en wij helpen u graag vakkundig met daarbij de service die u van ons gewend bent of wellicht voor het eerst gaat ervaren.