Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Televisie

Bij Schomaker TV – Audio – Witgoed heeft u een ruim assortiment in huis op het gebied van televisies. Daarbij bieden wij u natuurlijk de beste service. Vroeger werd er maar een paar dagen in de week televisie gekeken, dit omdat er simpelweg niet meer zenders en/of uitzendingen waren. Pas in 1958 werd er meer dan 10 uur per dag uitgezonden. Langzamerhand kwamen er steeds meer uitzendingen en uitzenduren bij. In tegenstelling tot vroeger kijkt de Nederlander gemiddeld zo’n drie tot vier uur per dag televisie. De televisie is dus een belangrijk fenomeen geworden. Daarom is het tegenwoordig ook extra belangrijk dat u een televisie koopt met een goed beeld en een goed geluid. Maar ook 1 die vele uren kan branden. Schomaker TV-Audio-Witgoed kan u daar alles over vertellen.

Wat ook erg belangrijk is, is dat u nadenkt over hoe groot het scherm van een televisie moet zijn. Tegenwoordig willen veel mensen een groot scherm, zodat ze het gevoel hebben van een ‘thuisbioscoop’. Er zijn diverse onderzoeken gedaan, waarbij wordt aangegeven dat als je bijvoorbeeld op 2,5 meter afstand kijkt, het scherm 81 cm moet zijn. Onze ervaring is, dat ieder mens anders is en dat u zelf het beste kunt bepalen, wat u het prettigst vindt. Veel hangt ook af van de grootte van uw kamer, en wat u gewend bent. De persoonlijke wensen van de klant zijn voor ons het belangrijkst in ons advies.

Tegenwoordig zijn er een heleboel ‘soorten’ televisies. Vroeger kon je kiezen uit lcd tv’s of plasma tv’s. Momenteel zijn vrijwel alle televisies led-televisies. Dit zijn lcd-tv’s die gebruikmaken van kleine led-lampjes als achtergrondverlichting. Leds zijn klein, waardoor led-tv’s vaak erg dun zijn. Ook gebruiken ze minder energie dan de vroegere lcd-tv’s, die een soort tl-buisjes als achtergrondverlichting gebruikten. Deze worden vrijwel niet meer gemaakt, net als plasma-tv’s. Langzaamaan komen er ook steeds meer Oled-tv’s in de winkel. Deze hebben als bijkomend voordeel zonder achtergrondverlichting (backlight) te kunnen, wat gunstig is voor het stroomverbruik. Doordat het Oled materiaal zelf licht uitzendt is ook de kijkhoek veel groter en kunnen de beeldschermen ook bij grote formaten zeer dun worden uitgevoerd. Onder andere Loewe, LG, Sony, Philips, Panasonic hebben prachtige 55 en 65 inch Oled schermen. Vanaf het jaar 2020-2021 worden de 48 inch OLED schermen geïntroduceerd. Dit geweldige formaat is inmiddels al gepresenteerd in de winkel.

Wij verkopen diverse merken (O)LED Ultra HD 4K (UHD), Full Hd,  Smart televisies(TV): waaronder Loewe, Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic.