Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Loewe

Geschiedenis Loewe

Loewe AG is de Duitse moedervennootschap van het Loewe-concern. Dit concern produceert, ontwikkelt en verkoopt elektrotechnische, mechanische en elektronische producten en installaties op het gebied van communicatietechniek en entertainment. Loewe is gevestigd in Kronach in Opper-Franken, daar bevindt zich ook de enige productielocatie van Loewe. In 1923 werd de onderneming door de broers Siegmund en David L. Loewe opgericht. Loewe heeft Flagship Stores in onder andere Rome, Kopenhagen, Brussel, Moskou, Hongkong en Amsterdam.

Loewe Emmen

Ontwikkeling Loewe

In het jaar 1926 kwam Loewe met de uitvinding van de drievoudige buis, die werd gebruikt in de Loewe-radio-ontvanger OE333. In 1929 begon bij Loewe de ontwikkeling van de televisie. In 1931 presenteerde Loewe de eerste elektronische uitzending wereldwijd van televisie aan het publiek. Dit was op de Loewe-stand van de Funkausstellung in Berlijn. In de jaren 50 begon de productie van de eerste cassettebandrecorder Optaphon.

In 1961 volgde de eerste Europese videorecorder: Optacord 500. Dochterondernemingen van Philips namen na de dood van Siegmund Loewe in 1962 de meerderheid van de aandelen over. Tot 1985 specialiseerde de onderneming zich op het gebied van televisies. In 1963 kwam de eerste draagbare tv, de Loewe Optaport met 25cm beelddiagonaal en ingebouwde FM-radiomodule. In 1981 volgde na het introduceren van de kleurentelevisie de eerste Europese stereotelevisie. In 1985 werd Loewe weer onafhankelijk, toen de directie de aandelen overnam van Philips. In hetzelfde jaar kwam Loewe met de Art 1 met een op design gerichte lijn van televisies. De CS 1 was in 1995 als eerste volledig recyclebare televisie een primeur van Loewe.

Met de Xelos@media in 1998, het eerste televisietoestel met toegang tot het internet, en de eerste Loewe flatscreentelevisie Spheros werden grote mijlpalen bereikt in de geschiedenis van Loewe. In het jaar daarna ging Loewe AG de beurs op. Met de eerste flatscreentelevisie met individuele behuizingsvarianten, opstellingsmogelijkheden en inlegwerkkleuren, de Individual, zette Loewe de stap naar de positie van topaanbieder van flatscreen televisies. Hierop volgde in 2008 de eerste Smart-TV ter wereld, de Loewe Connect, met een volledig geïntegreerde netwerkverbinding voor draadloze toegang tot muziek-, video-, en beeldbestanden vanaf een externe harde schijf op de PC. In 2010 volgde de Individual ledtelevisie. Het jaar daarop werd de Loewe 3D-beeldweergave geïntroduceerd bij de Individual televisies.

In 2020 heeft Loewe een nieuwe eigenaar gekregen: Sky Tech Group. Inmiddels zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en wordt de kwaliteit van de huidige lijn doorgezet. Ook komt er een compleet andere lijn van de Loewe producten dit is We By Loewe. Kortom het voorbestaan van Loewe is gewaarborgd.

Loewe producten

Loewe biedt een totaaloplossing op het gebied van Ultra HD, FULL HD en Oled beeldschermen- en geluidssystemen met diverse bijpassende meubels. Dit alles is met één afstandsbediening te bedienen. Loewe biedt u producten met het beste design, een uitstekende techniek en een eenvoudige bediening. De producten van Loewe stralen allemaal klasse en kwaliteit uit, vormgegeven in een superieur design. De techniek zorgt voor vele functies en mogelijkheden die bijdragen aan een hoger kijkgenot. De bediening is eenvoudig, alles is met één hand te bedienen en de afstandsbediening heeft een lange levensduur. Dankzij de intelligente, verborgen kabelvoering zien alle Loewe producten er ook aan de achterkant netjes uit.

Loewe Televisies

De televisies van Loewe zijn Smart TV's en te verdelen in de productcategorieën: Loewe bild 1, Loewe bild 2, Loewe bild3, Loewe bild 5 en Loewe bild V. In het jaar 2021 zullen de cijfers vervangen worden door nieuwe modellen van Loewe met een letter. Door de overname van Sky Tech Group wordt er ook een andere lijn van Loewe Producten ontwikkelt. Dit is We by Loewe. Deze producten zullen in de loop van het jaar bij ons in de winkel gepresenteerd zijn. 

Perfect beeld en geluid

De Loewe Oled TV bild 55 inch en de bild 65 inch zijn bij Schomaker de absolute blikvangers. Dit zijn de mooiste televisies die tot nu toe op de markt zijn gebracht, met het bijbehorende beste geluid. Wanneer u dat wilt, kunt u deze televisies uitbreiden met extra luidsprekers voor het ‘ware bioscoop geluid’. De Loewe bild V de opvolger van de bild 7 is de tv die iedereen verbluft. Bij het inschakelen glijdt het beeldscherm zacht naar boven om u een blik te gunnen op de geïntegreerde soundbar. Deze zorgt voor een uiterst fijn afgestemd stereogeluid van 120 Watt geproduceerd door maar liefst 10 luidsprekers. En met vier draadloze Loewe Klang 5-speakers geniet u bovendien in een handomdraai van het perfecte surround geluid. Stel actieve luidsprekers op, schakel ze in en geniet van de beste televisie ervaring. Het maakt gebruik van de Ultra HD OLED techniek, echter is dit een televisie zonder opname mogelijkheid. De Loewe bild 5.55 en 5.65 Ultra HD Oled kunnen wel opnemen.

Kom gerust even langs

Graag geven wij u bij Schomaker meer informatie over de productlijnen van Loewe en de verschillende geluidssystemen. U kunt altijd langskomen in onze winkel voor uitgebreide informatie of een goede demonstratie.

Loewe TV Emmen