Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

De winkel

Specialist Schomaker TV – Audio – Witgoed biedt prachtige producten aan op het gebied van: televisies, audio apparatuur en witgoed. De ontwikkelingen op het gebied van tv, audio, witgoed gaan ontzettend snel. Dit is voor u als consument moeilijk te volgen. Aangezien wij altijd de trends en ontwikkelingen op ons vakgebied volgen, kunnen wij u goed adviseren. Wanneer u iets wilt veranderen in uw huidige woning of wanneer u gaat verhuizen, denken wij graag met u mee. Wij nemen de wensen en mogelijkheden met u door en komen eventueel bij u thuis om alles te bekijken.

Schomaker TV – Audio – Witgoed heeft een mooie showroom, waarin alle producten zijn opgesteld. U kunt altijd langskomen voor een demonstratie. De klanten zeggen vaak tegen ons: ‘Het lijkt hier wel een snoepwinkel, zoveel mooie spullen!’

Naast de grotere producten verkopen wij ook toebehoren, zoals tv-beugels en tv-meubelen. Verder kunnen wij ook satelliet installaties en antenneversterkers leveren. Ook kan de klant bij ons terecht voor allerlei accessoires, zoals hoofdtelefoons, afstandsbedieningen, kabels, stekkertjes en batterijen. Schomaker TV – Audio – Witgoed is op dit gebied een echte, uitgebreide speciaalzaak.

Indien u een televisie bij ons aanschaft heeft u een kaart van Ziggo nodig en een CI+ Cam Module de kaarthour. De kaart en houder huurt u via Ziggo voor 2 euro per maand of u koopt een losse module bij ons als u al een smartcard heeft. Een kaarthouder kost bij ons € 59,-.

Op alle producten die u bij ons koopt, zit standaard 2 jaar garantie. Indien dit langer of korter is dan vermelden wij dit altijd in ons verkoopgesprek. Op gerepareerde producten geven wij 3 maanden garantie.