Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Audio

Schomaker TV – Audio – Witgoed is ook gespecialiseerd op het gebied van audio, naast de bestaande specialisaties zoals televisies en witgoed. Wij staan achter audio streaming hierbij valt te denken aan merken zoals SONOS of HEOS. Daarnaast zijn wij enthousiast over losse versterkers en/of receivers in combinatie met losse luidsprekers.

 

SONOS is wereldwijd bekend geworden door een luidspreker te ontwikkelen waar geluid uit komt met slechts één stekker in het stop contact. U kunt muziek beluisteren via een SONOS applicatie voor de tablet of telefoon, dat zéér gebruiksvriendelijk werkt. Ook kunt u muziek vanaf uw computer delen, zodat ook dit afgespeeld kan worden.

HEOS inmiddels een andere naam namelijk DENON is een goede alternatieve keuze. DENON heeft bluetooth dat SONOS niet heeft, alleen bij de SONOS MOVE. Het is allemaal mogelijk met draadloos audio streamen, muziek beluisteren en kiezen uit meer dan honderd radio zenders van uw voorkeur die u vindt via het internet.

SONOS en DENON producten zijn er in verschillende soorten en maten. Allerlei mogelijke combinaties zijn te maken met deze producten, zoals stereo geluid, home cinema of alleen een soundbar bij de televisie. Daarnaast kan het geïnstalleerd worden in meerdere ruimtes in en rondom het huis. Hierbij kunt u denken aan de woonkamer, studeerkamer, slaapkamer of badkamer.

De nieuwste trends op het gebied van audio is de introductie van Dolby ATMOS. Geluid via een soundbar met 3d surround ervaring. Sonos heeft hier een product voor de SONOS ARC en Denon de Denon Home 550.

Naast SONOS en DENON(HEOS) bestaat er ook de mogelijkheid om eigen luidsprekers uit te kiezen en deze te combineren met een versterker. Elke muzieksoort klinkt anders op verschillende soorten luidsprekers. Kom daarom zelf de verschillende luidsprekers beluisteren in onze winkel, en kies de versterker of receiver die bij uw luistervoorkeur past. Een mooie set luidsprekers met bijvoorbeeld een Marantz versterker voor kwalitatief stereo geluid is een zeer goede combinatie.

U kunt bij ons alle audio producten bestellen en zelf installeren. Wij hebben echter de kennis en kunde in huis om het geluid perfect te optimaliseren, dus ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Wij komen de apparatuur graag bij u thuis installeren.

Kom langs in de winkel indien u een advies op maat wilt en ook wilt profiteren van de uitstekende service van Schomaker TV – Audio – Witgoed.