Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Wert Garantie

Schomaker

Specialist Schomaker TV – Audio – Witgoed biedt Wert Garantie aan op het gebied van: televisies, audio apparatuur en witgoed. Koopt u een product bij Schomaker dan kunt u zich all risk verzekeren met een all risk polis van Wert. Hiervoor betaald u eenmalig een premie en daarna bent u verzekerd van 36 maanden voor grijsgoed(notebook, Tablet, PC) en 60 maanden voor Televisie, Audio en Witgoed producten. 

Met de WERTGARANTIE All Risk Polis bent u vanaf de eerste dag van uw aankoop verzekerd tegen de dure reparatiekosten voor uw nieuwe televisie, (af-)wasmachine, koelkast, vriezer, tablet of camera.* De All Risk Polis biedt een uitgebreide aanvulling op wettelijke rechten en de fabrieksgarantie.

Het is goed om te weten dat deze rechten en garanties alleen maar gelden als het gebrek of het defect al bestond op het moment van aflevering. En zeker niet als het defect of gebrek door uzelf is veroorzaakt. De All Risk polis biedt in die gevallen wel uitkomst. U wordt snel en goed geholpen en voorkomt vervelende discussies wie voor deze kosten op moet draaien. Daarnaast is het makkelijk dat Schomaker TV Audio Witgoed deze apparaten in de meeste gevallen zelf kan repareren, waardoor u een nog snellere service ervaart.

Er kunnen met uw nieuwe apparaat allerlei ongelukjes gebeuren: U Vergeet de broekzakken te legen en wast per abuis een muntstuk mee, waardoor de pomp van uw wasmachine vastloopt. U stoot per abuis een kop koffie over het toetsenbord van uw laptop. Ook niet handig, u laat uw tablet op de grond vallen met als gevolg een gebroken display. In deze gevallen kunt u vertrouwen op de WERTGARANTIE All Risk Polis. Als dat nog mogelijk is, repareren wij uw apparaat kosteloos, zodat u daar geen omkijken naar heeft. En als de reparatie niet meer mogelijk is, dan vervangen wij in de eerste twee jaar uw defect apparaat door een zelfde met gelijke specificaties. Daarmee vergoeden wij dus in de eerste twee jaren tot maximaal 100% van de aanschafprijs van uw apparaat.

Bij laptops, tablets en computers ligt dat iets anders. Hier is de looptijd van de verzekering 3 jaar. Ook hier wordt in de eerste twee jaren tot maximaal 100% van de aanschafprijs vergoed maar geldt in het derde jaar een vergoeding van maximaal 70%. Overigens geldt deze regeling niet alleen bij een defect of schade, maar is deze ook van toepassing bij een roof of diefstal(met braaksporen). Daarbij is diefstal uit auto's en andere voertuigen uitgesloten.

*Voor meer informatie over de algemene voorwaarden en de tarieven van de eenmalige premie kunt u contact op nemen met Schomaker TV Audio Witgoed.