Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

United Retail

Schomaker

Wat is dit?

United Retail is een franchiseorganisatie die diensten verleent aan ruim 320 aangesloten vakspeciaalzaken die actief zijn in consumentenelektronica. Zij exploiteren zelf drie formules, maar daarnaast kunnen ondernemers zich ook aansluiten als zelfstanding inkooplid. Schomaker TV Audio Witgoed is zelfstandig inkooplid hierdoor profiteren wij van zaken als inkoop marketing, bedrijfseconomische ondersteuning en voorraadbeheer.

Wat betekent dit?

Doordat wij aangesloten zijn bij de United Retail Groep kunnen wij concurrerende prijzen hanteren en een absolute kwaliteit garanderen van onze producten. Dit betekent ook dat wij vrijwel alle producten kunnen leveren tegen een concurrerende prijs die er te koop zijn in de consumenten elektronica markt op het gebied van televisie, audio en witgoed. Daarnaast kunnen wij vanuit voorraad leveren of binnen een levertijd van 1 of 2 dagen. In veel gevallen geldt: 's ochtends gekocht, 's middags gebracht!

Daarnaast kunnen wij onze eigen missie en visie uiten ten aanzien van de consumenten elektronica markt. Dit doen wij door ons te profileren als een echte vakzaak waarbij er specialistische kennis in huis is op het gebied van televisie, audio en witgoed. Naast het verkopen van elektronica onderscheiden wij ons ook als reparatie bedrijf voor televisie, audio en witgoed producten. Hierdoor kunnen wij een snelle service garanderen. Ook hebben wij specialistische kennis in huis voor het monteren, onderhouden en installeren van schotels bij klanten. Tevens is het mogelijk om een monteur langs te laten komen op een afgesproken tijdstip bij u thuis.