Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
 • Bezorginsgebied Drenthe
 • Gratis montage & installatie
 • Eigen reparatie afdeling
 • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

TV-Televisie-LCD-LED Reparatie Service

Schomaker

TV fysieke reparatie

Vervelend als u TV binnen een bepaalde tijd defect gaat. In sommige gevallen kunnen wij van Schomaker TV Audio Witgoed uw televisie herstellen en of repareren.

Veel voorkomende problemen:

 • Backlight reparatie: een gedeelte van het beeld is donker of het hele beeld is donker. Vraag een Prijs Opgaaf aan bij onze reparatiedienst:0591-610494 of mail naar info@schomaker-tv.nl.
 • Voeding reparatie: in dit geval een probleem met de voeding, aansluitingen en of onderdelen. In sommige gevallen kan het hele voedings ''board'' nog vervangen worden.
 • Mainboard reparatie: Televisie start bijvoorbeeld niet meer goed op, dit zou een probleem van het mainboard kunnen zijn. In de meeste gevallen zijn dit dure reparaties. Vraag eventueel een prijsopgaaf aan bij onze servicedienst.
 • Scherm defect: Duidelijke barst of strepen in het beeld, in veel gevallen te herkennen als een barst in een ruit. Een scherm laten vervangen is vaak duurder dan een nieuwe televisie.

Indien u de TV bij ons brengt in de werkplaats, gaan wij het onderzoeken en voor € 30,- weet u wat het eventuele mankement is van de televisie. Een leen televisie behoort ook tot de mogelijkheden om tijdelijk tv te kunnen blijven kijken

Bovenstaande reparaties voeren wij alleen uit in de werkplaats. Er is ook een mogelijkheid, dat wij de televisie eerst bij u thuis komen ophalen, dit komt voor indien de klant zelf niet de mogelijkheid heeft om het langs te brengen.

TV STUK!?! Bel Schomaker: 0591-610494 ons werkgebied is omgeving Emmen.

Veel voorkomende fouten

Sommige problemen van televisies kunnen eenvoudig worden opgelost door de TV te resetten.

Algemene tips:

 • TV start niet op standby lampje brand wel, beeld blijft donker: Trek de stekker erin/uit en controleer de batterijen in de afstandsbediening. Controleer ook of u de juiste afstandsbediening in uw handen heeft.
 • TV geeft geen signaal in beeld, en u kijkt via een los kastje: controleer of u de juiste bron ingang heeft op de televisie, bijvoorbeeld HDMI 1.. 2.. scart.
 • TV start op, alles werkt behalve bepaalde functies niet meer zoals bijvoorbeeld applicaties op de TV. U kunt de algemene fabrieksinstellingen resetten. Let op hierdoor moet u eventueel ook de zenders en andere instellingen opnieuw instellen.
  • Voor Ziggo in omgeving Emmen geldt frequentie nr: 474,00(0) en netwerk id: 5555 kijken met smartcard en kijken zonder smartcard netwerk id: 4444.
  • Door lang op de groene knop te drukken(aan/uit knop) van Sony televisies herstart de tv zich automatisch.
 • Externe kastjes lopen nog wel eens vast. Probeer als eerste eens de voedingskabel uit het kastje te halen en er weer opnieuw in te doen. Hierdoor start het opnieuw op.
 • Loewe afstandsbediening? Controleer of de afstandsbediening op de TV modus staat en daar ook daadwerkelijk een lampje brand bij het intoetsen van een knop.

Problemen nog niet opgelost? Neem contact op met ons team Schomaker TV Audio Witgoed - TV STUK!?! Bel Schomaker: 0591-610494, werkgebied omgeving Emmen.