Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

TV, Wasmachine of Droger reparatie?

Schomaker

Schomaker TV Audio Witgoed is van oorsprong ontstaan uit het repareren van televisies. Kundige monteurs repareerden televisies bij mensen aan huis. Tegenwoordig worden televisies veelal in de winkel gerepareerd. Daarnaast zijn er nog een heleboel klussen in en rondom het huis waarvoor een deskundige monteur nodig is met de benodigde kennis. Veel voorkomende problemen in deze tijd zijn WiFi problemen. Veel televisies zijn tegenwoordig Smart echter werkt dit niet altijd even vlekkeloos. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit op te lossen daarvoor hebben wij diverse mogelijkheden om WiFi signalen te versterken en of te meten. In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om een kabel te trekken. Herkent u deze problemen en wilt u dit graag opgelost hebben? Bel Schomaker: 0591-610494.

Witgoed reparatie?

Sinds een aantal jaren verkopen wij niet alleen witgoed apparaten maar repareren wij ook wasmachines en drogers. Zelfs aan huis is het mogelijk om door een monteur een wasmachine te laten repareren. Indien het niet ter plekke gerepareerd kan worden nemen wij het mee naar de winkel en gaan wij dit verder onderzoeken.  Indien u met witgoed defecten zit bel gerust voor meer informatie of bestel gelijk een nieuwe via de website. Indien het product niet aanwezig is op de website is het als nog mogelijk dit voor u te bestellen. In de meeste gevallen kan het de volgende dag geleverd worden. 

Antenne installatie voor kabel tv?

In deze tijd is een goede antenne installatie van cruciaal belang. Schokkende beelden op de televisie of blokjes? Veel voorkomende problemen die wij voor u kunnen oplossen. In een antenne installatie is het belangrijk dat het hele traject soepel verloopt vanaf de meterkast tot aan de televisie in de woonkamer en slaapkamer. Ziggo is een provider die werkt met antenne materiaal. Indien u een monteur nodig heeft voor problemen binnenhuis inzake de antenne installatie kunt u contact met ons opnemen via 0591-610494.

Computer installatie?

Wij installeren computers voor u in het thuisnetwerk maar kunnen op basis van een bestelling ook een gehele nieuwe laptop voor u bestellen. Enkele gangbare merken zijn Asus, Acer en Lenovo.