Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Miele Twindos Wasmiddel Ultraphase 1 & Ultraphase 2

Schomaker

Miele Twindos een gebruiksvriendelijke techniek dat automatisch wasmiddel doseert. Miele heeft een aantal wasmachines met deze techniek onder andere het top model WER 875 WPS met water protectieslot. Tevens is de wasmachine voorzien van een touchscreen display, powerwash techniek en een singlewash wasprogramma voor maar liefst één kledingstuk.

Waarom Miele Twindos?

Miele werkt met twee unieke wasmiddel flacons. Deze worden Ultraphase 1 en Ultraphase 2 genoemd. De wasmachine doseert automatisch, waardoor er nooit teveel wordt gedoseerd. Hierdoor garandeert Miele minimaal 37 wasbeurten met Ultraphase 1. In het zo genoemde Ultraphase 1 zit het hoofdwasmiddel. Dit is voor bonte was. Dit wasmiddel onderscheidt zich van de bekende merken door meer enzymen toe te voegen aan het wasmiddel. Dit zorgt voor een beter wasresultaat. Door de grote hoeveelheid enzymen hoeft er minder wasmiddel gedoseerd te worden. Minder wasmiddel is uit eindelijk weer goed voor de bescherming van uw kleding. 

Miele Ultraphase 2 bevat onder andere bleek. Ultraphase 2 is een wasmiddel versterker. Dit wordt bij witte was toegevoegd voor een betere verwijdering van de vlekken. Door de machine in te stellen op witte was of bonte was gaat de dosering automatisch en hoeft u daar verder zelf niks aan te doen. Ultraphase 2 gaat minimaal 50 wasbeurten mee. 

Miele heeft op dit moment een aantal topklasse modellen met Twindos. Dit zijn de WEE 675 WPS, WEI 775 WPS en de WER 875 WPS. De machines onderscheiden zich vooral in vulgewicht, powerwash  en of wifi connect functies. Belangrijk om te weten is dat WPS modellen de toppers zijn met een waterprotectie slot en dat eventuele WCS modellen niet zijn uitgerust met het unieke waterprotectie slot.