Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

IFA Berlijn 2018 8K TV

Schomaker

8K OLED TV

Populaire ontwikkeling op het gebied van de televisies is de 8K TV een verdubbeling van het aantal pixels in vergelijking met Ultra HD(4k) naar 8K kwaliteit. LG OLED heeft zijn eerste 88 inch OLED televisie gepresenteerd in 8K beeld kwaliteit. In de afbeelding hiernaast is dit zichtbaar gemaakt. Samsung komt met 8K QLED. Daarnaast heeft LG nog een nieuwe techniek in ontwikkeling MICRO LED. Van deze ontwikkeling mochten wij nog geen foto's maken... Hierover later meer!

Voordat de 8K OLED techniek te verkrijgen is in de winkels zijn we weer een tijd verder. Echter is het weer verrassend leuk om te zien waar de toekomst naar toe gaat. Overigens zijn de huidige uitzendingen op de tv zoals bijvoorbeeld nederland 1,2,3 of rtl 4 nog niet eens zichtbaar in 4k kwaliteit. Op de schotel zijn al meerdere zenders te ontvangen met de ultra hd(4K) beeldkwaliteit.

Samsung QLED 2018

Q COLOR = Licht dat omgezet wordt in kleur. Het lijkt een eenvoudig proces, maar door de baanbrekende Quantum Dot-technologie heeft het een compleet nieuwe dimensie gekregen. Door licht toe te voegen, maakt Samsung een miljard kleuren zichtbaar en bereikt het zo een kleurvolume van 100%.

Q CONTRAST = Denk eens terug aan al die momenten dat je je TV-scherm gewoon niet goed kon zien. Soms scheen er te veel zonlicht in de kamer. En soms was er juist niet genoeg licht. Met de nieuwe QLED TV's van 2018 behoren die momenten tot het verleden. Het zwart is dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp. Veel licht, weinig licht; het maakt niets meer uit.

Q HDR Elite = Soms zie je je TV-scherm gewoon niet goed. Zeker als het een donkere scène is met schaduwen. Q HDR is het resultaat van de combinatie van den expertise en HDR10+ technologie. Het biedt verbeterde helderheid en contrasten, waardoor het beeld als het ware tot leven wordt gebracht en je iedere nuance ziet.