Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Bosch Wasmachine Acties

Schomaker

Wasmachine feest bij Schomaker TV Audio Witgoed en Bosch op alle wasmachines serie 6, 8 en home professional nu tot wel 100 euro retour! Een aantal type Bosch wasmachines hebben unieke eigenschappen waaronder het I-DOS systeem dat automatisch vloeibaar wasmiddel toevoegt aan uw was zonder dat u elke keer opnieuw wasmiddel in de wasmiddellade hoeft te stoppen. Daarnaast zijn er wasmachines met ActiveOxygen door deze functie wast de wasmachine ook hygiënisch op lage temperaturen, wat weer goed is voor uw kleding! Daarnaast is het mogelijk door deze functie om jurkjes en of pakken in de wasmachine te stoppen waardoor de kleding weer wordt opgefrist. 

 Indien u in de periode van 1 april t/m 30 juni 2018 een actiemodel Bosch Wasmachine of was-droogcombinatie heeft gekocht, ontvangt u tot € 100,- van Bosch retour.
* Onderstaande foto geeft het geldbedrag weer en de typenummers waarop uw het bedrag van Bosch terugkrijgt. De bedragen zijn vanaf € 50,- tot en met € 100,-.

* Bosch is het nummer 1 merk voor groothuishoudelijke apparaten in Europa. Bron: Euromonitor, Afzet, 2017
* Alle Bosch wasmachines kunnen wij voor u bestellen of hebben wij in de winkel staan. Voor meer informatie kom eens langs in de winkel of bel met 0591-610494.