Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Acties: Bosch koelen en vriezen

Schomaker

Koelkasten en vrieskasten acties bij Schomaker TV Audio Witgoed op alle Bosch A+++ koel en vrieskasten tot wel 75 euro retour! Duurzaamheid en Bosch zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De huishoudelijke apparaten van Bosch behoren tot de zuinigste ter wereld. Zo is een A+++ koelkast of vriezer al bijna 50% zuiniger dan een koelkast of vriezer met label A+. Dat is niet alleen goed voor natuur en milieu, je merkt het ook aan de energierekening. 

 Indien u in de periode van 1 april t/m 30 juni 2018 een actiemodel Bosch koelkast of vrieskast heeft gekocht, ontvangt u tot € 75,- van Bosch retour.
* Onderstaande foto geven de geldbedragen weer en de typenummers waarop u het geld bedrag retour van Bosch krijgt na aankoop en registratie van het apparaat. Schomaker helpt u hierbij. 

* Bosch is het nummer 1 merk voor groothuishoudelijke apparaten in Europa. Bron: Euromonitor, Afzet, 2017
* Alle bosch koelkasten en vrieskasten kunnen wij voor u bestellen of hebben wij in de winkel staan. Voor meer informatie kom eens langs in de winkel of bel met 0591-610494.