Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgingsgebied Drenthe
Gratis montage & installatie
Eigen reparatie afdeling
Gratis parkeren voor de deur
  • Bezorginsgebied Drenthe
  • Gratis montage & installatie
  • Eigen reparatie afdeling
  • Gratis parkeren voor de deur
asd
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0591-610494 wij kunnen vrijwel alle producten voor u bestellen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 234 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Weerdingerstraat 196, Emmen
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

Asko

Schomaker

Geschiedenis ASKO

In 1950 lukt het een jonge ondernemende Zweedse boer om een ander soort wasmachine te bouwen. In opdracht van zijn moeder! Het moest een unieke machine worden, sterk, betrouwbaar, energiezuining, efficiënt. En zoals een goede boer betaamt, moest de machine ontwikkeld worden, maar ook functioneren met liefde en respect voor de natuur. Het werd een state-of-the-art machine. Anders dan anders. Sterk, stoer, simpel en zeer doeltreffend. Ontwikkeld en gebouwd om lang mee te gaan, built to last longer!

Het bericht over het revolutionaire model verspreidde zich en sinds die tijd veranderde alles. Karl Erik bouwde een kleine fabriek op het erf van de boerderij en begon fulltime wasmachines te maken. Enige jaren later maakte hij ook zijn eerste vaatwasser en wasdroger. De zaken namen snel in omvang toe en steeds meer vaatwassers, wasmachines en -drogers verlieten de deuren van de kleine fabriek in Vara. Vele modellen hebben ondertussen de revue gepasseerd, maar nog altijd geldt dat performance voorop staat. Dit betekent dat er ten allen tijde gekozen wordt voor de beste materialen. Deze filosofie heeft de huidige eigenaar, de Sloveense Gorenje Group, zeker ter harte genomen. Gorenje is marktleider op het gebied van huishoudelijk apparatuur produceren en heeft haar expertise samengesmolten met de Zweedse filosofie en heeft in ASKO haar 'premium brand' gevonden. Nog steeds worden de nieuwe producten getekend en ontworpen uit Zweedse hand. Vanuit het Zweedse Lidkoping werkt de R&D afdeling én de salesafdeling nauw samen met de mensen die werkzaam op de moderne productiefaciliteiten van het Sloveense Velenje.

Kortom, anno 2015 worden ASKO apparaten al meer dan 60 jaar ontwikkeld en gebouwd volgens maatstaven die niet zullen veranderen.

 

ASKO Producten

ASKO biedt een totaal oplossing op het gebied van huishoudelijke apparatuur in witgoed. Asko kenmerkt zich door een bijzonder design maar ook bekend van de degelijke kwaliteit in haar producten op het gebied van wasmachines, drogers en vaatwassers. Deze producten verkoopt Schomaker TV Audio Witgoed in de winkel en wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van deze unieke producten. Asko wasmachines en drogers zijn te koop in het wit of in het roestvrijstaal.

ASKO Wasmachines en Drogers

ASKO wasmachines en drogers zijn bijpassende machines op elkaar afgestemd. Asko gaat voor duurzaam en uniek. Dit is te zien aan haar productlijn maar ook aan de eigenschappen van de apparaten. Het bijzondere aan een ASKO droger is het Butterfly effect. Drogers van ASKO herverdelen het wasgoed in de trommel, waardoor een ASKO droger één kant op kan blijven draaien. Dit voorkomt minder slijtage. 

Wat is uniek aan een ASKO Wasmachine?

*Een manchetloze machine. Zodoende kan het niet vies worden van vetluis en kan de manchet niet beschadigen.
*Eenvoudige bediening. De machines zijn voorzien van een draaiknop en enkele druktoetsen.
*Vier schokdempers. Hierdoor staat de machine extra stabiel andere wasmachines zijn meestal voorzien van 3 schokdempers.
*Een machine met 1600 toeren voor het beste resultaat. Geen overdreven natte was uit de wasmachine. 
*Verkrijgbaar in twee kleuren. De wasmachines en drogers zijn op elkaar afgestemd en langdurig getest, zodat het ook kan functioneren in een professionele omgeving. 

Kom gerust even langs

Graag geven wij u bij Schomaker meer informatie over de productlijnen van Asko en de verschillende apparaten. U kunt altijd langskomen in onze winkel voor uitgebreide informatie of een goede demonstratie.