• Gratis parkeren
  • Gratis installatie
  • s' ochtends gekocht, 's middags gebracht
  • Aangesloten bij United Retail Groep
  • Eigen reparatie afdeling
0591-610494
 info@schomaker-tv.nl
Weerdingerstraat 196, Emmen
Winkelmand

De expert in TV-Audio-Witgoed

LG OLED Actie

Specialist Schomaker TV – Audio – Witgoed biedt haar klanten in samenwerking met het merk LG acties aan tot wel € 500,- cashback op een promotiemodel televisie van LG. Het gras is groener op een LG OLED TV dit komt door de OLED techniek. 

Een oled-paneel bestaat uit een aantal kleine diodes (lampjes). Een diode is een erg kleine bron van licht met een organisch bestanddeel dat zelf licht geeft. Deze techniek gebruikt dus geen achtergrond verlichting omdat de beeldpunten zélf licht geven wanneer er een elektrische lading(spanning) doorheen gaat. Lcd en led tv’s maken gebruik van achtergrondverlichting en kunnen daardoor ook niet zo dun geproduceerd worden als oled tv’s.

Het Gras is groener op een OLED TV

OLED E8, C8 55 inch en 65 inch TV’s

Hoe Werkt Het?

Registreer de aankoop van jou promotiemodel via lgpromotions.nl en volg de instructies. Na de goedkeuring van de registratie wordt het cashback bedrag door LG binnen 8 weken naar het door u opgegeven IBAN bankrekening nummer overgemaakt.

De actie geldt vanaf 16 April 2018 tot en met 1 juli 2018. Koop daarom in deze periode u luxe OLED televisie met aandacht voor een beter geluid.